logo

David_Vrba

2015-02-02

Under sin tid på 3M ansvarande David Vrba för försäljnings- och marknadsföringsaktiviteterna i Central- och Östeuropa. Dessförinnan var han fem år verksam som VD för 3M Česko. När det gäller hälso- och sjukvård har han haft flera andra internationella chefstjänster i regioner som Västeuropa, Mellanöstern och Asien.

"Davids omfattande erfarenhet och prestationer är de viktigaste kvalifikationerna för att nå de mål som har lett till skapandet av den nya positionen. Vi har förtroende på att han kommer att ge ett betydande bidrag till att stärka LINET koncernens position på den globala sjukvårdsmarknaden ", säger LINET Koncernchef och delägare Zbyněk Frolik.

LINET Group

LINET Group är Europas största tillverkare av innovation, högkvalitativa vårdsängar, antidecubitusmadrasser, möbler och helhetslösningar för sjukhus och omvårdnad anläggningar. Koncernen, med huvudkontor i den holländska staden Dordrecht, sysselsätter cirka 900 personer. Företaget tillverkar produkter på två platser - Wickede, Tyskland och Slaný, Tjeckien - och exporterar dem till mer än 100 länder runt om i världen. Företaget upprätthåller sin stabila tillväxt tack vare sin förmåga att möta kundernas behov med innovativa nya produkter och den konkurrensfördel som ligger inom ett beprövat samarbete med teknisk och design know-how med strömlinjeformade produktionsprocesser. Hittills har hundratals prestigefyllda universitetssjukhus och omvårdnad anläggningar valt de sofistikerade och högkvalitativa lösningar från LINET. LINET koncernen är verksam på den globala marknaden genom dotterbolag i Europa, USA och Latinamerika. Företaget har också en expansivt nätverk av distributionspartners. Mer på www.linet.com.

Back to list