logo

Funktioner och egenskaper

5 olika inställningsnivå, baserat på patientens vikt, ger vårdpersonal möjlighet att använda sin kliniska bedömning att välja rätt inställning för patienten. Pumpen ökar automatiskt trycknivån i sätesdelen när ryggstödet höjs över 30 °.

Maximalt tryck för extra stabilitet under känsliga omvårdnads förfaranden, patientmobilisering eller transport.

Integrerad förlängningsdel med individuell styrning av hälcellerna bidrar till att minska trycket i de känsliga hälarna.

Mikroklimat funktionen (MCM) bidrar till att förbättra patientens allmänna hälsotillstånd och förbättrar förutsättningar för minskning av hudproblem genom att minska risken för fuktskador och låta kroppens naturliga värmeregleringprocess att arbeta. Vid viloläge minskas blåshastighet för bättre komfort.

Symbioso möjliggör samtidig tömning av madrassens cellerna tillsammans med sänkningen av ryggstödet för snabb HLR med en enda knapp. Den manuella HLR funktionen används för snabb nedsänkning under transporten. Ett larmsystem upptäcker eventuella systemfel och ger både ljud och och visuell information.

Tekniska parametrar

  • Symbioso passar för patienter med medel eller hög risk för att utveckla trycksår och patienter med befintliga sår upp till sårgrad 3.
  • Totalvikt för hela system, inklusive pump, är 13 kg. Enbart madrassen väger 9,5 kg.
  • Denna madrass är lämplig för patienter med en maxvikt på 250 kg. Med tyngre patienter kan de förebyggande antidecubitus effekterna begränsas och madrassen deformeras.

  • Yttermåtten för ersättningmadrass  är  213 × 86 × 20 cm.
  • Madrassöverdragets överdel är i en högkvalitativ 4-vägs stretch och  ånggenomträngligt. Dragkedja i 360° med skyddande flikar.
  • Ultraljud tejpade sömmar.
  • Madrassen kan vändas åt fyra håll.

 

Instructions for Use for Symbioso
2023-06-07 Instructions for Use for Symbioso in English UK, English (general), English MEA, English ASIA in Linet design

Tillbaka

Brochures

Kvalitetsmärkningar och utnämningar

ISO 9001

Se video

Smybioso 200

Contact