logo

Aktu_1503_iF_design_Sentida

2015-03-25

I mer än 60 år, har "iF Design Award" varit en internationellt erkänd och respekterad utmärkelse för produkt design, ett faktum som återspeglas av de mer än 5000 bidrag från 53 länder runt om i världen som måste bedömas av den internationella kommissionen. Det var också en hård konkurrens inom vårdsängs kategorin.

"Vi är mycket stolta över att ha vunnit denna utmärkelse. Sentida 7-i är helt enkelt ett enastående exempel på det utmärkta samarbetet mellan utvecklingsavdelningen, ledningen och marknadsföringsavdelningen. Denna säng, i första hand avsedd för vård- och omsorgsboenden, har kartlagt den kurs som framtida innovationer inom segmentet hemvårdssängar kommer att följa ", säger Uwe Deckert, chef för produkt- och marknadsförings avdelningarna.

Sentida 7-i är en säng i första hand avsedd för vård- och omsorgsboenden. Den är utrustad med övervakning av patientens vikt, larmsystem i händelse av att patienten försöker lämna sängen, säkerhetssensorer, och mobilitetsfunktioner som hjälper patienter vid i- och urstigning.

Back to list